De eerste etappe
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
11 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
maandag 10 maart 2008
Vanmorgen eerst bij een praatgrage notaris heb ik, via de Franse revolutie, normen en waarden en mooie plaatsjes in Frankrijk, toch uiteindelijk de zaak geregeld waarvoor ik kwam.
Thuis een pot koffie gezet voor in de thermoskan, de fiets op de drager en uiteindelijk om half twaalf vertrokken.
Wat moet je er van zeggen?
De tegenvallers, het weer, regen storm en koud.
De meevallers, bij het betalen van de dieseltankbeurt valt mijn tasje op de grond en wat ligt daar, 5 Euro, pikinskie en verderop bij een sanitaire stop nog eens 50 Euro cent op de stoep.
Volgens mij kan het niet meer stuk, ben benieuwd naar de prijs die ik vanavond in de staatsloterij win!
Uit mijn hoofd via de A27 naar Belgie gereden en vervolgens Gent, Brugge naar Oostende.
Oostende zou ook Zandvoort kunnen heten echter met een veel smaller strandje, sneu voor die Belgen die zich daarmee moeten behelpen en dan een badplaats in de regen is 2x zo nat.
Mijn vrouwelijke gids heeft me uiteindelijk via de GB, buiten Oostende, naar een winterharde camping in Westende geloodst alwaar ik dit berichtje op die troosteloze camping schrijf.
Wat moet je er van zeggen?
De tegenvallers, het weer, regen storm en koud.
11 Maart 2008 - 22:37
Ed:
Beste Kees,wat leuk dat jij je boot ook op de foto hebt genomen.Wist ik niets van.
We hebben vanavond weer heerlijk getennist.Ik zal een dezer dagen Ger even bellen hoe of het gaat.
IK wens je weer een heel leuk vervolg van je reis, doe voorzichtig en geniet ervan.Ed. -
12 Maart 2008 - 06:55
Mary:
Zoek de schat lijkt het wel en nog maar net onderweg en gelijk al geld gevonden voor je eten 's avonds, geweldig. Zo houd je de trip lekker voordelig. Leuk dat je me belde dinsdagavond,je was heel goed te verstaan hoor. Jammer dat we geen webcan hebben, of.....nee toch niet erg, want anders kom je eerdaags alleen maar met jouw bruine kop tevoorschijn, terwijl ik in de regen in Holland zit. Mop, het is woensdagmorgen, zit op de zaak en het stormt buiten (ook wel eens binnen hoor) Men heeft voor vandaag een weeralarm tussen 9.00 u en 15.00 u gemeld, en nu maar hopen dat ons dak blijft liggen. Nou, Keesie ik ga wat doen voor de zaak en meld me snel weer.
Goede reis!