Van Pistoe naar Le Puy
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
24 April 2008 | Frankrijk, Le Puy
maandag 21 april 2008 van Pistoe naar Le Puy
Vanmorgen rustig aangedaan. Op de camping was nog geen warm water en heb de sleutel van een gite gekregen om daar te douchen. Bij de rivier gaan kijken hoe wild die was en benieuwd wat het waterpeil was. Viel toch mee, een paar jaar geleden was het erger, toen moest ik hals over kop het tentje in de stromende regen afbreken omdat het water 0,5 meter van de tent afstond.
De bekende route naar Le Puy genomen met een kleine omweg om te genieten van het uitzicht op de Gorge de Chassezac, vlak bij La Garde Guerin.
In Le Puy boodschappen gedaan en de camping municipale opgezocht. Een treffer want die staat precies onder de 3 beroemde rotspunten van Le Puy. Bij de receptie een kaart en een Nederlandse beschrijving van een wandelroute door Le Puy gekregen. Die ga ik morgen lopen en of ik hier blijf staan of morgenmiddag weer doorrijd weet ik nog niet.
Ervaring:
Worstel al meer dan een week met een harde worst waar ik het velletje slecht af krijg. Goed ik heb alle tijd maar het frustreert toch. Bij de volgende toer naast de pindakaas en chocoladepasta bierworstjes meenemen.
Ervaring:
25 April 2008 - 17:03
Ton:
Heb de laatste berichten nog eens even gelezen en de foto´s bekeken. Rond Pistou en Le Puy kwamen zaken me bekend voor. Al kon ik de kerk boven op de rots niet herkennen. Ben benieuwd naar je uiteindelijke reisdiaserie. Bovendien kun je me dan even bij mijn powerpoint presentatie over Lanzarote assisteren. Welkom thuis in ieder geval en tot gauw.