naar Loire monding
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
16 Maart 2008 | Frankrijk, Nantes
zondag 16 maart 2008, naar de Loire monding.
Vanaf de camping bij Quiberon de toeristische route genomen naar Piriac sur Mer . Onderweg donker en licht grijze wolken en regelmatig regen. Ook in Piriac sur Mer. Wel een mooie route met veel moerassen en kleine veldjes omzoomd door bomen of muurtjes. Omdat ik het vervelend vond dat ik na Dieppe m’n website nog niet ververst had en het weer toch niet echt meewerkt naar Nantes gegaan waar een winterharde camping midden in de stad ligt. Daar moest ik toch wel een WiFi verbindinkje met internet kunnen maken. Op de camping kon ik een inlog code krijgen voor hun eigen netwerk. Vandaar nu een diaree aan nieuwe verslagen.
De goede raadgevingen over mooie plaatsjes in Normandie of Bretagne lees ik nu pas in Nantes, helaas te laat en ik rij niet terug! Over het goede weer in Spanje en Portugal neem ik ter harte, wil morgen ver naar het zuiden rijden of dat nu La Rochelle, Rochefort, Bordeaux of een plaats daar ergens tussen wordt zien we wel.
Ervaring:
De omvormer van 12V accu spanning naar 230V netvoeding werkt uitstekend. Zonder hem of haar of het had ik deze berichtjes niet kunnen schrijven.
Wil meteen een 2e ervaring kwijt: als je een hekel wil krijgen aan de routedame laat haar dan nooit een route via lokale wegen voor je uitstippelen want het enige dat ze je verteld is “bij de volgende rotonde 2e afslag rechts”.
Speciaal voor Martin foto van surfen.
Ervaring:
Speciaal voor Martin foto van surfen.