Salamanca rustdag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
28 Maart 2008 | Spanje, Salamanca
vrijdag 28 maart 2008 Blijf in Salamanca
Vandaag een rustdag, nou wat heet. Blijf in ieder geval op deze camping staan. Vanmorgen de was gedaan en vanmiddag op de fiets naar Salamanca. Met 12 knijpertjes moet je inventief zijn om alles op te hangen maar dat is gelukt. Aan de fietsdrager kan een heleboel hangen.
Het weer is goed, redelijk zonnig en een licht briesje, 13 graden. Bereid nu mijn memory-stick voor want vanmiddag kom ik vast wel een internetcafé tegen. Vanavond schrijf ik mijn belevenissen van vanmiddag.
Plichtsgetrouw heb ik beide gedaan, internetcafé bezocht en m’n website bijgewerkt en op de fiets naar Salamanca. 7 km fietsen door een landstreek dat nauwelijks weet wat een fiets is is een avontuur, in Nederland zijn we wat dat betreft verwend. Uiteindelijk mijn fiets aan een paal vastgemaakt beneden bij de Tormes rivier en de rest, bergopwaarts gaan lopen. Mooie stad met een klein, echter fijn centrum. Oude universiteitsstad, rond 1200 is de universiteit gesticht en de gebouwen staan er nog net zo als toen. Aanrader als je in de omgeving bent.
Bij terugkomst was de was bijna droog. Voor het eerst stoeltje en tafeltje gepakt en buiten in een flets zonnetje rustig af zitten wachten tot de was droog was.
Denk dat ik morgen richting Sevilia afzak, of dat haal weet ik niet want het is een dikke 500 km. Of toch weer wat westwaarts om de Algarve door te trekken.
Ervaring:
Vertrouw op het thuisfront die weten waar het mooie weer is.
Ervaring:
Vertrouw op het thuisfront die weten waar het mooie weer is.