Van Carcassonne naar Avignon
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
17 April 2008 | Frankrijk, Avignon
donderdag 17 april 2008 van Carcassonne naar Avignon
Ondanks eerdere uitspraken vanmorgen toch al voor 10en op pad. Had nog geen 10 minuten gereden of het begon te regenen en dat tot 5km voor Avignon. Inmiddels regent het daar ook!
Beetje eentonige rit, zowel vanwege het weer als van de minder boeiende omgeving. Mijn begeleidster stuurde me weer over allerlei landweggetjes, wel leuk maar op een gegeven moment heb je daar genoeg van. Herprogrammering doet wonderen. Niet alleen werden de luchten minder grijs ook de wegen werden beter. Was dat in het dagelijks leven ook maar mogelijk!
Sta nu in Avignon in de regen, onder de bomen op een steenworp van de Ronne. Aan de overkant van de rivier de oude stadsmuren. Morgen tenminste de brug bekijken van het bekende liedje.
Gisteren had ik een WiFi verbinding die ontstellend traag was, een foto op mijn website downloaden duurde wel 10 minuten. Daarom kon ik niet alle foto’s plaatsen. Nu heb ik dat ingehaald. Onderweg hier naartoe zijn geen foto’s gemaakt.
Ervaring:
Herprogrammeren doet wonderen.
Ervaring:
Herprogrammeren doet wonderen.
17 April 2008 - 18:48
Thuis:
Jeetje mineetje had al even niet gekeken maar heb me het afgelopen uur wel lopen vermaken met jou verhalen. leuk om te lezen met die ervaringen erbij en aan het eind van die vakantie heb je volgens mij een echte haat liefde verhouding met je vrouwlijke tomtom (of heet ie dan vivi). Heb je net gesproken dus das goed maar moet het nu al een maand doen met deze foto van je dus wil wel weer een update van jouw. dus kus en enter -
17 April 2008 - 20:31
C&A:
Ha die Kees,
Jammer dat we elkaar niet aan de telefoon hebben gesproken. Ik heb vanmiddag een crematieplechtigheid in Zaandam bijgewoond. ’n Broer van mij vader is overleden.
Nu heb je met Annie gesproken en zij is ook enthousiast over je berichtgeving en de foto’s van je reis. Je ervaringen zijn talrijk, al dan niet als gevolg van “toevalligheden”. Wat mij overigens wel verbaasd dat je het helemaal niet hebt over de Spaanse “Margrieten” en ook niet over de Circutorse “Raquellen”. Daar hoor ik je niet over, stiekemerd! Je zou ze toch vereren met een bezoekje? (Geintje hoor!)
Hopelijk wordt het weer ‘n ietsje beter, zodat je de “kurze Hose” weer te voorschijn kunt halen! Net zo prettig, nietwaar?
We blijven je volgen.
Groet C&A