Ronda - Reisverslag uit Ronda, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Ronda - Reisverslag uit Ronda, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Ronda

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

03 April 2008 | Spanje, Ronda

donderdag 3 april 2008 Ronda
Heb, denk ik, een slechte regelaar, gisteren een korte broek terwijl het daarvoor te koud was, nu een lange broek waarvoor het te heet was. Vandaag doorgebracht in gepensioneerde tempo, vanmorgen wat opgeruimd en schoongemaakt, oliepeil gecontroleerd en na bestudering van het handboek de klok van de auto op zomertijd gezet. In “de Trotter” over Ronda gelezen en toen op pad, lopend naar het dorpje. Bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte, gescheiden door echt een heel diepe kloof, minstens 100 meter diep. Beide delen zijn verbonden door 3 bruggen waarvan de Puente Nuevo de oudste en meest spectaculaire is. Zelfs Hemingway heeft daar over geschreven. Heerlijk rondgeslenterd in dit prachtige witte plaatsje en wel 30 foto’s gemaakt.
Vanavond uit eten.
Ervaring:
Ga langzaam mijn tempo aanpassen.

• 05 April 2008 - 16:55

Mary:

God, wat een gezellige verteller ben je. We genieten van jouw verhalen en de foto's erbij maakt het compleet. We zijn niet een beetje jaloers....... Je zult wel denken, gossie lui reageer eens, ja dan heb je gelijk. Maar geloof me, als je gewoon met je dagelijkse routine bezig bent, dan denk je er niet altijd aan om te reageren op jouw bericht. Ik was vorige week al van plan je te berichten, maar dat is door de een of andere reden weer uitgesteld en ja, dan is een weekje niks (als je werkt tenminste!!)Gelukkig hebben we elkaar nog telefonisch gesproken, dat ook erg leuk was. Wij denken dat je niet genoeg hebt aan 6 weken, want er is zoveel te beleven en te zien. Het mooie weer van de laatste dagen bij jou maakt alles nog leuker. Hier wordt morgen natte sneeuw verwacht, maar dat zul je wel van het thuisfront hebben gehoord. Heb je wel genoeg aan jouw USB-stick om alle foto's van jouw trip op te slaan? Wij bewaren in ieder geval al jouw berichten, zodat we deze informatie nog eens kunnen gebruiken als wij gepensioneerd zijn. Het lijkt ons reuze om zo door Europa te trekken en niet op de tijd te hoeven letten. Hier gaat alles zijn gangetje. Werken, eten, slapen en wat nodige afwisseling natuurlijk. Ik ga je niet vervelen met de AXIS-STL verhalen, want die interesseren jou toch niet en gelijk heb je ook. Heb vandaag Frank gesproken, die terug is vanuit Rome. Genoten heeft hij, maar dat vertelt hij zelf wel. Vorige week een dag met Paula op stap geweest door Amsterdam Oost, vreselijk leuk om alles weer even te zien, mijn schooltje, mijn geboortehuis etc. 's Avonds samen met Wim gezellig gegeten in Boulevard op de Cruquiusweg. Helaas was de Boulliabaise van de kaart gehaald, daar had Wim zich op verheugd. Toch lekker gegeten natuurlijk. Ik ging voor de gebakken Kalfslever met spek en ui en Wim en Paula voor de Elzasser zuurkool. 't Zag er fantastisch uit.
    Mop, wij wensen je nog heel veel plezier tijdens jouw trip en kijken weer uit naar jouw geweldig gezellige berichten. By the way, jouw ervaringen slaan we op, we kunnen er vast wel eens gebruik van maken. En wat betreft die tante van het navigatiesysteem draai je de nek maar om en zet lekker een prachtige CD van bijv. de Eagles op. Doe voorzichtig en tot mails!
    Kus Mary en Wim