Van Jerez, via Tarifa naar Ronda
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
03 April 2008 | Spanje, Ronda
woensdag 2 april 2008 van Jerez naar Tarifa
Vandaag het zuidelijkste stukje van Spanje doorkruist. Volgens de kaart ligt Tarifa nog meer zuidelijk dan Gibraltar. Aan de overkant zie je Marokko liggen en er tussen in grote schepen. Omdat het nogal stormde besloten m’n heil meer in het binnenland te zoeken en de aapjes van Gibraltar maar over te slaan. Via een prachtige kronkel weg beland in Ronda, de witte stad met een enorme kloof. Maar daar bericht ik morgen over. Was het gisteren echt heet vandaag gestart in korte broek maar aan het einde van de middag die toch maar verruild voor een lange. Was ik zaterdag een Nederlands echtpaar tegengekomen en ondanks dat wij iedere keer een andere richting uit reden kom je elkaar vandaag weer tegen op de zelfde camping.
Ervaring:
De wereld is klein.