Van Granada naar Cordoba - Reisverslag uit Córdoba, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Van Granada naar Cordoba - Reisverslag uit Córdoba, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Van Granada naar Cordoba

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

08 April 2008 | Spanje, Córdoba

zondag 6 april 2008 Van Granada naar Cordoba
Vandaag valt er maar weinig te vertellen. Binnendoor route naar Cordoba genomen en het enige wat je tot 20km voor Cordoba ziet zijn olijfbomen. Op een gegeven moment reed ik zelfs door een haag van die dingen. Kan ze nu niet meer zien en zal voorlopig ook geen olijven kopen.
Beetje vergeten dat het weekend is dus voor vandaag geen eten in huis. Gelukkig is het winkeltje open en daar hebben ze stokbrood, Frankfurterworstjes en een blikje bonen in tomatensaus. Dat wordt smullen, ik heb nog een tube mosterd. Beloof morgen weer gezond te eten.
Gisteren had ik het over kaas, toen een pakje echte Gouda kaas gekocht. Helaas komt de smaak van die kaas niet boven die van stokbrood uit, jammer!
Ervaring:
Zin in een patatje met mayonaise. Frank vertelde dat hij dat zaterdag zou eten, neem aan met een frikadel.