van Cordoba naar Toledo - Reisverslag uit Toledo, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu van Cordoba naar Toledo - Reisverslag uit Toledo, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

van Cordoba naar Toledo

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

09 April 2008 | Spanje, Toledo

dinsdag 8 april 2008 Van Cordoba naar Toledo
Valt niet veel te vertellen, autoweg, af en toe regen, 14 graden. Daarbij komt dat “de man van La Mancha” niet thuis was. Gelukkig had hij wel de windmolens thuis gelaten.
Weer of geen weer morgen Toledo. Heb al een glimp opgevangen wat me te wachten staat omdat ik bijna dwars door Toledo moest om de camping te bereiken ( of was dat weer een pesterij van m’n begeleidster?). Om toch een beetje stukje te schrijven een paar gegevens tot nu toe. Heb meer dan 6000km gereden in 30 dagen en heel veel gezien, ruim 500 foto’s gemaakt (1 per 10km) en nog veel meer gezien. 12 pagina’s “Word” gevuld (nooit gedacht dat ik dat zou redden). Tja dan komt de onvermijdelijke vraag “wat was het mooiste. Ik weet het niet, je ziet zoveel en ze zijn niet te vergelijken, De haven van Brest, invasiekust van Normandie, krijtrotsen, groen binnenland, Mt St. Michel, St Elilion, haven bij eb, verrassende kustweg, Picos de Europa, besneeuwde bergen, De wandelaars in Santiago, Plaza Mayor van Salamanga, Tarifa met zicht op Marokko, De kloof in Ronda, Alhambra van Granada, Moskee kathedraal van Cordoba, zeg het maar, ik weet daarin nog geen keus te maken. En dan komt er nog een stukje indrukwekkende geschiedenis van Spanje bij dat terug gaat tot voor onze jaartelling. Na mijn reis zal ik daar nog een over na denken.
Ervaring:
Weer of geen weer de wereld draait door.