Valencia
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Kees
14 April 2008 | Spanje, Valencia
donderdag 10 april 2008 Van Toledo naar Valencia
Omdat ik wel weer wat zon kon gebruiken naar de oostkust gereden en geland 30 km noordelijk van Valencia. 150m van het strand. Vanochtend nog wat buien en lage temperaturen maar het werd steeds beter, 28 graden en blauwe hemel. Blijf hier vrijdag staan, ‘s morgens wat klungelen en daarna zonnen aan het strand. Vanmorgen een half ere rondje om Toledo gemaakt en op afstand de stad bezichtigd.
Achteraf wordt veel duidelijk, gisteren en vandaag wel 3 keer “Chanche” gehad. Een keer kwam een Duitse mevrouw informeren of ik alleen reisde maar zij werd direct terug gefloten door haar man en zowel in Toledo als hier liggen ze aan mijn voeten! Hongerige katten!
Ervaring:
Ik ben onvoorspelbaar. Vertel ik nu dat ik morgen aan het strand ga liggen doe ik toch wat anders.
Ervaring: