Sangunto - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Sangunto - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Sangunto

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

14 April 2008 | Spanje, Madrid

vrijdag 11 april 2008 Sagunto
Voor vandaag hadden ze het zelfde mooie weer voorspeld als gisteren middag. Helaas was dat alleen ’s morgens het geval. De wolken worden steeds dreigender en de temperatuur is dusdanig dat ik de korte broek verruild heb voor een lange. Maar… vanmorgen eerst 15km tegen de wind in naar Sagunto gefietst. Op de terugweg had ik in tegenstelling tot wat vaak in Nederland het geval is de wind in de rug. Zowaar ze hebben hier mooi aangegeven fietspaden, in de kleuren rood en groen, al houden die plotseling op bij een bosje of een betonnen drempel. Of je dan het voetpad of de “route national” op moet weet ik niet. Maar het is goed gegaan. Sagunto zou een bezienswaardigheid moeten zijn vanwege een kasteel en een ommuurd gedeelte. Die twee waren bergen stenen waar soms nog wat verband in zat en de plaats was huizen, huizen, huizen en dan ook nog zonder gezellig pleintje waar je een biertje of koffie kan drinken. Helaas…. maar toch lekker gefietst.
Morgen denk ik een paar honderd km naar het noorden te geen maar met mij weet je dat nooit!

• 18 April 2008 - 11:36

Ton En Ria:

Kees, zijn sinds gisteravond laat terug van de Canary Islands. Gaan even de inhaalslag van al jouw verhalen maken. Sturen in een latere boodschap onze reacties. Hoorde van Jan dat je Pistou en LA gaat aandoen. Leuk hoor.
    Tot later!