Van Sangunto naar Berga - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Van Sangunto naar Berga - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Van Sangunto naar Berga

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

14 April 2008 | Spanje, Madrid

maandag 14 april 2008 van Sagunto naar de Pirineos
Ik weet het, ik maak me er snel vanaf. Toen ik donderdag in Sagunto landde was het mooi weer en heb t/m zondag gestaan, aan het strand van de Middellandse Zee, Heerlijk een boek zitten lezen half in de zon en half schaduw. Zondag morgen doorgereisd naar Montblanc, niet die top maar een dorpje 50km van Barcelona. Dat beviel me niet zo goed, 300m voor de camping rijdt de Spaanse TGV en die maakt behoorlijk herrie. Dus vanmorgen doorgereden naar de Pyreneeën. Mooie camping gevonden, met een krakkemikkig WiFi, aan de voet van de Pyreneeen. Probeer alle internet plichten te doen. Voel me net een communicatie centrum, Skypen met het thuisfront en Jan Willem, SMS van Paula die een lange rijs heeft gehad naar Dijon maar nu bij Autun zit. Vermaak me uitstekend, prachtige rit gemaakt langs de voet van de Pyreneeen. Had nog wel even angst dat ik wegens diesel tekort de bestemming niet zou bereiken maar toch in de midle of nowhere een pomp gevonden met een vriendelijke bedienster die zelfs 7 woorden Engels sprak.
Ervaring:
Tank optijd!