Van Sevilla naar Isla Cristina - Reisverslag uit Isla Cristina, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Van Sevilla naar Isla Cristina - Reisverslag uit Isla Cristina, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Van Sevilla naar Isla Cristina

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

31 Maart 2008 | Spanje, Isla Cristina

maandag 31 maart 2008 van sevilla naar Isla Cristina
Door de tijdsverandering vanochtend laat op. Half elf vertrokken, via de “Route National”naar de grens tussen Spanje en Portugal. In de krant een enthousiast verhaal gelezen over deze omgeving met name over Castro Marin. Onderweg regelmatig gestopt om een pittoresk dorpje te bekijken en m’n cafeïne gehalte op peil te houden. Castro Marin viel wat tegen maar kan nu zeggen dat ik ook in Portugal geweest ben. Uiteindelijk geland op een bij Isla Cristina waar ze een perfect draadloos netwerk hebben. Via Skype deze en gene gebeld. Vandaag 20 graden en strak blauwe hemel, heerlijk!
Zie dat er regelmatig reacties zijn op mijn website en dat verheugt me, wil toch even ingaan op een misverstand. Iemand suggereerde dat je onderweg veel mensen ontmoet en speciaal van het andere geslacht. Dat klopt! Op de meeste campings kom je wel landgenoten tegen die net als ik aan het rondreizen zijn maar allemaal minstens leeftijdsgenoten. In Galicia stonden er naast mij, in een zelfde camper als ik heb 3 dames met 2 honden, op weg naar Santiago, Alle 3 minstens 10 jaar ouder als mijn persoontje. Wel aardig, maar ik begrijp niet goed hoe je in zo’n kleine ruimte met z’n 3en en 2 honden kan leven. Dat moet toch stinken.
Speciaal de groeten aan m’n tennismaatjes van dinsdag avond, ik mis jullie wel, maar mijn entourage compenseert veel. Ben benieuwd of we nog ons jaarlijks diner houden!
Ervaring:
Genieten!

• 03 April 2008 - 15:26

Jan:

Hoi Kees,

Dat ziet er al een stuk beter uit.. Lekker buiten pc'en en genieten van het betere weer.
    Door de tijdsverandering laat op; jaja en jij denkt dat we dat hier geloven!
    Prachtige foto's overigens.
    Hier begint het eindelijk ook een beetje te "lenteren". S'avonds langer licht en geen regen veroorzaakt bij mij sowieso al de bekende kriebels.
    Nog een weekje of twee en dan kom ik ook een beetje die kant op. Het is dus definitief dat ik vanaf de 19e april tot en met 2 mei in LA ben. 1e week met BJ en 2e week met Els. Dus als je af wilt zakken, van harte welkom.
    Doe dat goed verder; Enjoy!