Van Isla Cristina naar Jerez - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu Van Isla Cristina naar Jerez - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Kees Peterse - WaarBenJij.nu

Van Isla Cristina naar Jerez

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Kees

03 April 2008 | Spanje, Madrid

dinsdag 1 april 2008 Van Isla Cristina naar Jerez de la Frontera
Heerlijk tochtje gemaakt door het “Park National de Donana”, ligt direct langs de kust . Lijkt op de duinen bij Bordeaux maar dan veel lager. Wilde naar Cadiz maar zag pas toen ik m’n begeleidster inschakelde dat er geen wegen lopen tussen Sevilla en de kust, dat is de delta van de rivier die door Sevilla loopt. Dus reed ik weer langs de camping waar ik een paar dagen geleden had gestaan. Maar goed dat de diesel in Spanje goedkoop is en maar even niet aan milieuvervuiling denken. Beland op een camping net buiten Jerez etc. Heerlijk weer, 27 graden en een verkoelend briesje bij een strak blauwe hemel. Als, dit soort meldingen over het weer, iemand te veel wordt dan stop ik daar onmiddellijk mee.
Morgen denk ik via Cadiz, langs de kust naar Tarifa, de zuidelijkste plaats van Spanje.
Ervaring:
Als je de kans hebt zoek een vlakke plek voor je huis, het bakvet in de koekenpan loopt dan niet naar een kant.